Gearbox: Duke Nukem'ın Çıkış Tarihi Açıklanmadı

04.10.2010 10:04 Alkan Adakaner


 
     Duke Nukem Forever'ı uzun süredir bekleyince, projeyi Gearbox gibi ciddi bir firma devraldıktan sonra oyunun çıkış tarihi ile ilgili en küçük bir haber bile dikkatle takip edilir hale geldi. Ne de olsa yılların getirdiği beklentiler sonunda gerçekleşecek.
 
      Amazon ve Gamestop'un Duke Nukem Forever'ın çıkış tarihini Şubat 2011'e listelemesi oyuncuları heyecanlandırmıştı ki Gearbox hemen bir açıklama yaptı. Bu sitelerde yer alan tarihlerin resmi tarihin yerine konulmuş temsili tarihler olduğu belirtilerek çıkış tarihinin henüz kesinleşmediği açıklandı.
 
     Bu tür temsili tarihlere böyle büyük firmaların listelerinde sık sık rastlamak mümkün. Uzun yıllar bekledikten sonra oyunu 2011'de oynayacak olduğumuzu bilmemiz bile şu an için yeterli, bir kaç ayın lafı mı olur.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 29 Dk önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 1 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 2 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 2 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler