Gears 5 Serinin En Uzun Hikaye Moduna Sahip Olacak

02.09.2019 21:03 Özgür Eroğlu

 
10 Eylül'de çıkacak olan Gears of War serisinin yeni oyunu Gears 5'ten yeni bilgiler paylaşıldı. Çıkışına sayılı günler kalan Gears 5 için Xbox One ve PC sahipleri oldukça heyecanlı bir şekilde bekliyor. Gears 5 tanıtıldığından beri bazı tartışmalara yol açmıştı ancak yeni gelen bilgiler oyunun oldukça iddialı olduğunu gösterir nitelikte. Geliştirici firma The Coalition'ın yöneticilerinden olan Rod Fergusson, PAX panelinde bu yeni bilgileri paylaştı.
 
Gears 5 serinin şu ana kadarki en buzun hikaye moduna sahip olacak. Aynı zamanda oyunun haritası, serinin diğer oyunlarının haritasına göre 50 kat daha büyük olacak.
 
Gears 5; Xbox One ve PC kullanıcıları için 10 Eylül'de piyasaya sürülecek ancak Game Pass abonesiyseniz, 6 Eylül'de oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Dünya parçalanmanın eşiğinde. İnsanlığın teknolojiye olan güveni, kendi yıkımlarını da beraberinde getirdi ve düşmanlar hayatta kalanları yok etmek için toplanıyor. Kait olarak en büyük ve en güzel Gears dünyasında seyahat ederek Locust'un kökenlerini ortaya çıkarın ve geriye kalanları korumak için ekibinizle birlikte savaşın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler