Ghost Recon: Future Soldier PC'ye Gelmiyor!

Son dönemde malesef PC'cilere kötü haberler veriyoruz.
23.11.2011 23:04 Samet Konuksal


    Denk mi geliyor yoksa Ubisoft'un gerçekten de PC'ye bir kini mi var bilinmez ancak Ubisoft'un bir oyunu daha PC'lere gelmiyor. Bu kez ise konuğumuz, Tom Clancy'in beğenilen serisi Ghost Recon'dan Future Soldier.
 
     PC Gamer'a konuşan yapımcı Sebastian Arnoult, Ghost Recon: Future Soldier'ın sadece konsollara özel olarak hazırlandığını belirtti. Nedeni ise her zamanki gibi korsan. Arnoult, "PC piyasasına Ghost Recon adıyla birlikte özel bir oyunla çıkmak istiyoruz." şeklinde bir açıklama yaptı.
 
     Devamında Arnoult, "PC'deki korsanı önlemek için şuan yapılacak en iyi çözümlerden birisi oyunu ücretsiz sunmak. Biz de bu yolu izleyip PC'ye özel ücretsiz bir Ghost Recon Online çıkaracağız. Ghost Recon: Future Soldier ise sadece konsollara özel olacak." dedi. 
 
     Arnoult, "Ghost Recon Online'ın duyurusunu gerçekleştirdiğimizde aklımızdan Future Soldier'ın durumu geçiyordu. Oyunu ya özensiz bir porttan ibaret yapacaktık, ya da hiç yapmayacaktık. Zaten oyunu oynayan insanların %95'inin bunu yasal olmayan yollardan indireceğini biliyorduk. Sonrasında ise kararımızı iptal etme yönüne çevirdik." sözleriyle de konuşmasını bitirdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler