Ghost Recon: Future Soldier'a Güncelleme

14.06.2012 15:17 Beril Sergün


     Ubisoft ve yapımcı firma, konsol oyuncularının Ghost Recon: Future Soldier'a gösterdiği ilgiden oldukça memnun. 
 
     İlerdeki günler için bir çok güncelleme getirmeyi planlayan Ubisoft'un yayımlayacağı güncellemenin detayları şöyle;
     * Cloud Güncellemesi: Bu güncellemede bir çok denge ayarı ve bir çok oyun içi hata düzeltilecek. Bu tip güncellemeler oyuncudan bir şey talep etmeyecek ve farkettirilmeden, arka planda oyuna eklenecek.
     * Başlık Güncellemesi: Bu güncelleme oyun hatalarını ve içeriklerini içerecek. Oyuna giriş yapmak için önce bu güncellemeyi yüklemeniz gerekecek.
     * DLC: Bu güncelleme içinde bir sürü içerik ile gelecek. Yeni haritalar ve oyun modları içerecek. Bunlar en büyük güncelleme olacak ve oyuncular istedikleri zaman bunu yükleyebilecekler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 3 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 3 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler