Ghost Recon: Future Soldier'a Yeni Yapımcı Günlüğü

Inside Recon video serisi önümüzdeki günlerde devam edecek.
19.02.2012 15:08 Gökhan Yılmaz

  
     Ghost Recon: Future Soldier yapımcıları Inside Recon yapımcı günlüğü serisinin ilk bölümünde animasyonlara ve siper alma sistemine değiniyorlar.
 
     Future Soldier'da sürekli olarak aksiyonun ortasında olacağız çünkü oyun bizi yönlendirerek gerçek hayatta operasyona katılıyormuşcasına hareket ettirecek ve ilerletecek. Sadece ana karakter için 2500'den fazla animasyon hazırlanmış ve tüm bu animasyonlar motion capture stüdyolarında gerçek askerler tarafından (Navy SEALs) kaydedilmiş. Animasyon sistemi pürüzsüz hale getirilerek geçişlerde hiç bir göze batan yönünün olmamasını sağlamaış.
 
     Yine günlüğün anlattıklarına ve gösterdiklerine bakılırsa siper aldığımızda sonuna kadar güvende olmayacağız çünkü düşman ateşiyle parçalanabiliyorlar. Bu yapımcı günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler