Ghost Recon: Future Soldier'ın Kısa Filmi Olacak

11.03.2010 01:02 Alkan Adakaner


 
 
     Ubisoft oyunları için kısa film hazırlama geleneğini devam ettirecek gibi görünüyor. Firma Assassin's Creed: Lienage adlı kısa film ile büyük övgü toplamıştı. Şimdi sırada Ghost Recon var.
 
     Ghost Recon: Future Soldier'ın filmini hazırlamak için kolları sıvayan Ubisoft, 2010 Oscarlarında en iyi kısa animasyon film ödülünü kazanan Logorama'nın yapımcıları Francois Alaux ve Herve de Crecy ile anlaştı.
 
     8-10 milyon dolar bütçesi (bence bir kısa film için harika bir rakam) olacak olan bu kısa filmin 20 dakika uzunluğunda olacağı söyleniyor. Ayrıca bu bir animasyon film olmayacak.
 
     Bu kısa filmin senaryosunu ise Children of Men'in senaryo yazarlarından (ne filmdi ama) Tim Sexton yazacak.
 
      Kaliteli bir ekip, yeterli maddi olanaklar ve Ubisoft desteği ile karşımıza başarılı bir kısa film çıkacakmış gibi görünüyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler