GoW3 Sitesinde Yağmur Şiddetini Arttırdı

29.03.2010 15:57 Ersin Kılıç

 
     Beklenen ilgiyi ziyadesiyle gören Kratos'un son macerası God of War 3'ün içerisinde adresi bulunan sitede hareketlilik başladı.
 
     Daha önce yaptığımız bir haberimizde oyunda platinium trophy'i kazandığınızda bu trophy'nin açıklamasında gözüken bir siteden bahsetmiştik.
 
     "King of the Hill adlı Platinium Trophy'nin sayfasında www.spartansstandtall.com web sitesi adresi gözüküyor. Siteye girdiğimizde yağmurlu bir tema ve sağ üst köşede de Spartan amblemlerini görüyoruz."

     İşte bu sitedeki yağmur teması çok daha şiddetli bir hale geldi. Bu durum ilerleyen dönemlerde sitenin akibeti hakkında bir açıklama yapılacağı veya yeni bir duyuru geleceği düşüncesini akıllara getiriyor. Kim bilir belki de E3 fuarı ile birlikte sitedeki sağanak yağmur yerini güneşli bir havaya bırakabilir.


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler