God of War 3'ün Sitesinde Yeni Bir Silüet Belirdi

29.04.2010 11:49 Ersin Kılıç


     Olympus ile birlikte PS3 satışlarını ve oyun sektörünü de kırıp geçiren Kratos'un son macerası God of War 3'ün sitesindeki hareketlilik artarak devam ediyor.
 
     Oyundaki Platinium Trophy ödülünün alınması ile birlikte malum sitenin adresi de gözükmüş ve bu sitede sadece sağ üst kısımda bir Spartan amblemi görmüştük. Daha sonraki günlerde sitede küçük bir hareketlilik olmuş ve yağmur şiddetini arttırmaya başlamıştı.
 
     Geçtiğimiz saatlerde ise sitede yeni bir hareketlilik daha gözlendi. Şidddetini daha da arttıran hatta bir fırtınaya dönüşen yağmurların arasında bir de karakter gözüküyor. Ekranın sol kısmında kafasını arka kısmından gördüğümüz bu karakterin silüetinin yerdeki suya yansıması ise yıldırım çarpışları ile görülüyor. Bu yansıma Kratos'u andırsa da sanki Kratos'un daha genç hali gibi de gözüküyor.Tabi farklı bir karakter olma ihtimali de var.
 
     Oyuncuların bu Trophy'i aldıkça güncellenen sitedeki bir sonraki adım ise merak konusu. şu an sitenin sağındaki Spartan ambleminde derecenin 3/4'ü dolmuş durumda. Bu derece tam dolduğunda ise duyurulabilecek yeni bir oyun veya bir indirilebilir içerik akıllara gelen ilk tahminler.

     Sitedeki üç zamanlı değişimi aşağıdaki resimlerden takip edebilirsiniz. Siteye ulaşmak için ise burayatıklayınız.
 
Gizemli God of War 3 sitesi


Gizemli God of War 3 sitesi

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 3 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 6 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler