God of War'un Sanat Yönetmeni Kendi Cuphead Karakterini Yarattı

16.07.2019 16:48 Nursema Emre

 
Harika çizimleriyle mest etmesinin yanı sıra zorluğuyla da bezdiren oyun Cuphead'in Netflix'te yeni bir seri olarak karşımıza çıkacağının haberini kısa bir süre önce sizlere vermiştik.
 
Bir komedi dizisi olacak Netflix'in orijinal serisi, oyun evrenini daha da genişletiyor. Dizinin başrolünde ise yine Cuphead ve onun kardeşi Mugman yer alacak.
 
1930'ların çizgi film tarzını taşıyan oyuna God of War'un sanat yönetmeni Raf Grasetti oyunun karakterlerini yeniden yorumlamak istemiş.
 
"Şeytanla anlaşma yapma!" 
 
 Zar Kral
"Çıktığından beri büyük bir Cuphead hayranıyım ve şimdi de bu oyunu oğlumla birlikte deneyimliyorum. Sonunda nihai bir karakter yaratmak için eskiz defterime birkaç karakter daha ekliyorum. DLC için ve Netflix'teki dizi için sabırsızlanıyorum." 
 
Daha sonra ise Cuphead'in ikinci animatörü olan Tina Nawrocki'den yanıt geldi: 
"Beğendiğine sevindim! ^_^ Bu harika bir sanat eseri! Bu işte ben de varım!"   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cuphead Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Studio MDHR Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler