Godus ve Godus Wars Steam'den Kaldırılıyor

18.12.2023 22:41 Mehmet Tandoğan

 
 
22cans tarafından oyunculara sunulan Godus ve Godus Wars için yeni bir haber ortaya çıktı. Geliştirici ekip Steam platformu üzerinde yayınladığı bir gönderide, iki oyunun da platformdan kaldırılacağını ve artık satışa sunulmayacağını aktardı.
 
Kickaster projesinden günümüze 
 
 
 
Godus başlangıçta Kickstarter kampanyası ile finanse edildi ve daha sonrasında 526.563 euro ile beraber geliştirildi. Lionshead ekibinden ayrılan kişilerce kurulan 22cans stüdyosu tarafından piyasaya sürülen ilk oyun, bu serinin başlangıcını temsil ediyor.
 
Özellikle Godus Wars adlı yapım şu anda Steam platformu üzerinde oldukça olumsuz incelemelerle beraber buluşuyor ve oyun ne yazık ki oyuncular tarafından sevilmiyor. Strateji unsurlarını barındıran yapım çizgi tarzı grafiklerle beraber bizleri karşılıyor ve basit yapısı ile beraber de bizlere ilgi çekici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Godus Platformlar: PC Mobil Geliştirici: 22Cans Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 13 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler