Peter Molyneux: Kickstarter ve Erken Erişim Oyunların Kalitesini Baltalıyor

Godus'un Kickstarter projes,i beklendiği gibi gitmemişti
03.12.2014 12:14 Alkan Adakaner


     Black and White, Fable ve Populous gibi oyunlarla adından söz ettiren ve gelmiş geçmiş en iyi oyun tasarımcıları arasında yer alan Peter Molyneux, Kickstarter ve Steam Erken Erişim gibi sistemler hakkında açıklamalarda bulundu. Molyneux'un açıklamaları şu şekilde:
 
    "Kickstarter ve Steam Erken Erişim'den öğrendiğim şey tam olarak oynanabilir ve şekillenmemiş bir proje sunmamak oyunun tam sürüm kalitesine yıkıcı etkilerde bulunuyor."
 
     Molyneux, bundan sonra Kickstarter projesi sunacağı zaman oyunun bitme aşamasına yakın olmasına özen göstereceğini vurguluyor; çünkü yenilikçi projelerin ilk başta duyuruldukları halden çok farklı olabildiklerini ve bu durumun oyuncuları huzursuz ettiğini belirtiyor.
 
    Hatırlarsanız son dönemlerde çok sayıda erken erişimdeki oyun biz oyuncuları hayalkırıklığına uğratmıştı. Dayz Standalone gibi çok satan erken erişimdeki bir oyundan bile şikayetler doruk noktasında.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Godus Platformlar: PC Mobil Geliştirici: 22Cans Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 13 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler