Curiosity'nin Kazananı Bryan Henderson, OlliOlli Geliştiricisinin Yeni Oyununda Yer Alacak

13.02.2015 21:27 Ömür Gencer

 
       Peter Molyneux'un önderliğindeki ekip 22 Cans geçtiğimiz yıllarda Curiosity adında bir proje başlatmıştı. 22 Cans bu deneysel oyunun kazananının Godus'un gelirlerinden pay alacağını söylemişti ancak projenin sonlanmasının ardından yıllar geçmesine rağmen Curiosity'nin kazananı Bryan Henderson henüz hiçbir şey almadı.
 
       OlliOlli'den tanıdığımız geliştirici ekip Roll7, geliştirdiği yeni oyun Not a Hero'da  Bryan Henderson adlı bir karakter bulunacağını açıkladı. Oyunda Bryan Henderson tanrısal güçlere sahip bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Not a Hero'nun PS4, PS Vita ve PC için bu yıl çıkış yapacağını hatırlatalım. Yapımcı ekibin bahsettiğimiz karakter için yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Godus Platformlar: PC Mobil Geliştirici: 22Cans Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 13 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler