Google Stadia Sunumu 6 Haziran'da Düzenlenecek

03.06.2019 20:01 Gazali Çetinkaya

 
Google, 6 Haziran'da Türkiye saati ile 19:00'da yeni video oyun streaming servisi Stadia için bir sunum düzenleyeceğini duyurdu. YouTube üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Sunumda Stadia'nın fiyatı, oyunları ve çıkış detayları açıklanacak.
 
Mart ayında duyurulduğu üzere, Stadia Google'ın yeni video oyun streaming servisi ve diğer streaming servislerinde de olduğu gibi, yüksek donanıma gerek duymadan oyunları bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayacak.

Android, iOS ve Windows cihazlarını destekleyecek servis Linux ve Vulkan teknolojisini kullanacak ve AMD'nin yeni GPU'sundan faydalanarak 10.7 teraflops değerinde bir güce sahip olacak. Ayrıca servisin kullanacağı her bir sunucu bu grafik kartına ek olarak özel üretim 2.7 GHz x86 işlemci ve 16 GB RAM barındıracak. Yüksek internet bağlantısı hızı gerecek.

Servis bu yıl ABD, Kanada, İngiltere ve “çoğu” Avrupa ülkesinde çıkış yapacak.  

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 21 Dk önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 29 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 50 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler