Gotham Knights - İnceleme: Batman Oyunlarına Yaklaşabilmiş mi?

21.10.2022 17:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Bu videomuzda Warner Bros'un son oyunu olan Gotham Knights inceleme videomuzla karşınızdayız. Bu videoda sizlere oyunun neler sunduğunu anlatmaya çalışıyoruz.  
 
Batman'in öldüğü ve Red Hood, Nightwing, Robin ve Batgirl karakterlerini yönettiğimiz oyun Gotham Knights'ın incelemesi. Duyurulduğundan bu yana tepkilere maruz kalan oyun sonunda çıkışını yaptı. Peki oyun tepkileri hak ediyor mu, ortaya başarılı bir iş çıkmış mı? Gotham Knights inceleme videomuzda bu soruların cevabını yanıtlamaya çalışıyoruz. Oyun özellikle oynanış ve performans tarafında bir hayli dikkat çekici ancak ne yazık ki olumsuz yönde. 
 
Gotham Knights,  Steam ve Epic Games Store üzerinden PlayStation 5, Xbox Series ve PC için mevcut. Oyun (haber yazım sırasında) yaklaşık olarak 2 saat sonra erişime açılacak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1496790/Gotham_Knights/
 
İşte video:
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gotham Knights Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Warner Bros. Games Montreal Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 18 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler