Gotham Knights: NVIDIA DLSS 2, AMD FSR 2.0 ve Intel XeSS Karşılaştırması

23.10.2022 12:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Açık dünya süper kahraman temalı aksiyon macera oyunu Gotham Knights geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı ve Steam'de ilk kullanıcı incelemeleri konusunda karışık etiketini aldı. PC sürümünde bazı optimizasyon sorunlarına sahip olan yapım birçok yeni teknolojiyi destekliyor. Gotham Knights, NVIDIA DLSS 2, AMD FSR 2.0 ve Intel XeSS teknolojilerini destekliyor ve bu üç teknolojiyi destekleyen birkaç oyundan biri olarak karşımıza çıkıyor.
 
Gotham Knights, şu ana kadarki en dinamik ve etkileşimli Gotham City'de geçen açık dünyalı bir aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Tek kişilik veya eşli oyunda Gotham'ın beş eşsiz ilçesinde devriye atacak ve nerede suç eylemi bulursanız hemen müdahale edebileceksiniz. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1496790/Gotham_Knights/
 
Görüntüleri tek tek paylaştım. Dilerseniz PC'ye indirebilir ve fotoğraf görüntüleyiciniz ile sağ sol yaparak kolayca farkını görebilirsiniz.
 
İşte karşılaştırma görüntüleri
 
AMD FSR 2.0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NVIDIA DLSS 2 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Intel XeSS 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gotham Knights Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Warner Bros. Games Montreal Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler