Gotham Knights için Tavsiye Edilen PC Sistem Gereksinimleri Yayınlandı

19.10.2022 12:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Warner Bros, çıkışı yaklaşmakta olan süper kahraman oyunu Gotham Knights için önerilen PC gereksinimlerini açıkladı. Sistem gereksinimlerine göre PC oyuncuları 1080p/Yüksek Ayarlarda 60 FPS ile oyun oynamak için Intel Core i7 10700K veya AMD Ryzen 5 5600X bir işlemciye ve NVIDIA GeForce RTX 2070 veya bir AMD Radeon RX 5700XT ekran kartına ihtiyacı olacak.
 
Gotham Knights Işın İzleme efektleri için herhangi bir gereklilik açıklamadı. Bilindiği kadarıyla Gotham Knights ışın izlemeli yansımaları destekleyecek. 
 
Gotham Knights, şu ana kadarki en dinamik ve etkileşimli Gotham City'de geçen açık dünyalı bir aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Tek kişilik veya eşli oyunda Gotham'ın beş eşsiz ilçesinde devriye atacak ve nerede suç eylemi bulursanız hemen müdahale edeceksiniz. 
 
Gotham Knights, 21 Ekim'de Steam ve Epic Games Store üzerinden PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.   
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gotham Knights Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Warner Bros. Games Montreal Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler