Gotham Sokaklarında Adım Atmadık Yer Kalmayacak

Yine dopdolu Boss savaşları bizleri bekliyor olacak.
01.04.2011 02:49 Levent Polater

 
     Batman: Arkham City, açık alan oynanışına daha çok önem verecek gibi görünüyor. Rocksteady'nin bugünkü açıklamasında oyunun %80'inin Gotham şehri sokaklarında geçeceğini belirtildi, geriye kalan %20'lik kısımda ise belirli görevleri kapalı mekanlarda gerçekleştireceğiz.
 
    Oyunun en başından itibaren oldukça özgür bırakılacağımız söylenirken Rocksteady, oyunu geliştirirken oldukça zorlandığını belirtiyor. Ancak 97 kişilik güçlü bir ekibi bünyesinde barındıran deneyimli firma bu işin üstesinden alınlarının akıyla geleceklerini söylemişler. Bu ekip, Arkham Asylum üzerinde çalışırken 65 kişilerdi. Bu rakamın %50 oranında artış göstermesi bile oyunun devam yapımının üzerinde ne kadar ciddi durulduğunu kanıtlıyor.

    Rocksteady, oyun ile ilgili güzel ve rahatlatıcı açıklamalarına şunlarle yenilerini ekledi:
 
    "Bizim amacımız sadece daha büyük bir oyun dünyası yapmak değil, bunu içerik ile doldurmak istiyoruz ve bunu yaparken Batman'in evreninden daha iyi ilham alınacak bir dünya yok."
 
    “Böyle koca bir dünyayı aktarmaya karar vermemiz sonucu ekibimize daha fazla sanatçı, animasyoncu katmamız gerekiyordu."
 
    Batman: Arkham City, yoğun ve hararetli bir şekilde 21 Ekim'e yetiştirilmeye çalışılıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 3 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 3 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 4 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler