Gotik Sıra Tabanlı RPG Vampire's Fall: Origins Bu Sonbaharda Xbox One ve Switch'e Geliyor

15.07.2020 18:54 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Early Morning Studio, gotik sıra tabanlı RPG Vampire's Fall: Origins'in Xbox One ve Switch versiyonlarını duyurdu.

Bu sonbaharda çıkışını gerçekleştirecek.

Oyun şu anda PC (Steam), iOS (App Store) ve Android (Google Play) üzerinde ulaşılabilir durumda. Türkçe dil desteği de mevcut.
 
Vampire's Fall: Origins fantastik bir Orta Çağ dünyasında geçen sıra tabanlı savaşlara sahip iki boyutlu açık dünya rol yapma oyunu. 50 saatten uzun oynanış sunan devasa bir açık dünya, sürükleyici hikayeler ve diyalog seçenekleri, dört farklı vampir soyu, tamamen özelleştirilebilir karakterler, karakterinizi şekillendirmek için 60'ın üzerinde yetenek, grafiksel açıdan farklı 250'nin üzerinde silah ve zırh içeriyor.
 
Switch versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire's Fall: Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Early Morning Studio Dağıtıcısı: Early Morning Studio Tür: Sıra Tabanlı Rol Yapma Oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler