Gran Turismo 7 için 1.13 Güncellemesi Oyuna üç Yeni Araç Ekliyor

25.04.2022 13:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Yarış oyunu serisi Gran Turismo 7 için 1.13 güncellemesi oyunculara sunuldu. Bu yeni güncelleme oyuna üç yeni araç, üç yeni etkinlik ve daha fazlasını ekliyor.
 
Yeni yama ile oyuna eklenen üç araç arasında Subaru BRZ GT300 ’21, Subaru BRZ S ’2 ve Suzuki Cappuccino yer alıyor.  İlk iki araç Brand Central'dan satın alınabiliyor. Üçüncü araç 26 Nisan'dan itibaren bayilerden satın alınamayan arabaları almayı sağlayan Used Car Dealership'ten satın alınabilecek.
 
Üç yeni aracın yanı sıra oyuna eklenen üç yeni etkinlik arasında, European Sunday Cup 500, Japanese Clubman Cup 550 ve World Touring Car 800 yer alıyor.
 
Yeni eklenen içerikler haricinde Kariyer modunda küçük kalite iyileştirmeleri yapıldı ve araba satın alma arayüzü iyileştirildi. Bunun yanı sıra o gün satın alınabilecek yeni arabalar için artık 'Yeni Stok' etiketi olacak. Ek olarak zaman sınırlaması olan yarışlar için kalan süre göstergesi ekranın ortasına taşındı ve tasarım elden geçirildi.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler