Gran Turismo Sport ve Gran Turismo 6 Karşılaştırıldı

23.05.2016 11:14 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz günlerde yayınlanan oynanış videoları ile oldukça eleştiri toplayan Gran Turismo Sport önceki neslin oyunu Gran Turismo 6 ile karşılaştırıldı.
 
   Özellikle grafiksel açıdan oyunun ileri taşınmadığını eleştiren oyuncular için aradaki farkı görmemiz için Squarealex [-Red-Fing-] nickli arkadaşımız Gran Turismo Sport'u ve Gran Turismo 6'yı karşılaştırdı.
 
   PlayStation 4 konsoluna özel olarak gelecek Gran Turismo Sport, 15 Kasım tarihinde Asya ve Kuzey Amerika için 16 Kasım'da Avrupa ve 18 Kasım tarihinde ise Birleşik Krallık için çıkış VR destekli olarak çıkış yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 43 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler