Gran Turismo Sport'ta Akıl Hocanız Lewis Hamilton!

13.10.2017 15:35 Tunahan Safdır

 
     Geçtiğimiz günlerde demosuyla karşımıza çıkan Gran Turismo Sport adına yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
 
     Yapılan duyuruya göre Formula 1'in ünlü pilotlarından Lewis Hamilton, GT Sport'ta oyuncularla buluşacak ve onlara daha iyi dereceler elde edebilmeleri için sürüş teknikleri konusunda yardımcı olacak.
 
     "Çocukluğumdan beri Gran Turismo oyunlarını oynuyorum. Bu nedenle oyun dizaynının bir parçası olmak benim için inanılmaz bir deneyim" diyen Hamilton, oyun içerisinde tekniklerini, sürüş felsefesini ve görüşlerini GT Sport oyuncularıyla paylaşacak. Yapımcı ekip de Lewis'in bu işin bir parçası olmasından dolayı oldukça mutlu gözüküyor.
 
     Kazunori Yamauchi konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Bunca yıldır Lewis'i TV'den izlediğim için nasıl bir sürücü olduğunu biliyorum ama bunu onunla birlikte yaşamak benim için en etkileyici deneyimlerden biri. Onun sürüş tekniklerini ve felsefesini Gran Turismo oyuncularıyla paylaşabilecek olmak mutluluk verici" dedi.
 
     Lewis Hamilton'lı Gran Turismo Sport videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler