Gran Turismo'nun Yaratıcısından 2 Yeni Oyun

27.08.2014 13:30 Alkan Adakaner


    Gran Turismo serisinin yaratıcısı olan Polyphony Digital başkanı Kazunori Yamauchi gelecek planlarıyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Yamauchi'nin açıklamalarına bakacak olursak 2 yeni oyununun yolda olduğunu söyleyebiliriz.
 
    Ünlü tasarımcı açıklamalarında Playstation 4 için bir sürüş (yarış) simülasyonu getirmek istediğini, bunun yanında Gran Turismo olmayan bir oyunun planlarını da yaptığını söyledi. PS4'e gelecek sürüş similasyonunun bir Gran Turismo oyunu olduğu neredeyse kesin.
 
    Buna karşın diğer oyunun ne olabileceğini bilemiyoruz. Polyphony Digital'in PS1 için Omega Boost, Playstation 2 içinse motosiklet yarış oyunu Tourist Trophy gibi kaliteli yapımları da bulunuyordu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler