Grand Theft Auto 5 izometrik Kamera Açısıyla Nasıl Görünürdü?

20.11.2022 13:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Dönem dönem birçok oyunun izometrik açılarını yayınlayan içerik üreticisi Flurdeh, Youtube üzerinden açık dünya nişancı aksiyon macera oyunu Grand Theft Auto 5 için yeni bir video yayınladı. Bu video üçüncü kamera bakış açısına sahip GTA 5'in izometrik kamera bakış açısıyla nasıl görüneceğini bizlere gösteriyor.
 
Grand Theft Auto 5 izometrik açıyla nasıl görünüyor?
 
 
 
Youtube'da içerik üreticisi Flurdeh, Grand Theft Auto 5'te yer alan Los Santos'u minyatür bir dünyaya dönüştürüyor. Minyatür bir dünyaya dönüştürmek için de Tilt Shift adlı sistemi kullanıyor. Tilt Shift, herhangi bir görüntüde minyatür etkisi olarak karşımıza çıkıyor. Bu bakış açısıyla Sims oyununu andırıyor.
 
Bu videoda kullanılan teknik sayesinde oyunu farklı açılardan görebiliyoruz. İçerik üreticisi GTA 5 dışında daha önce Red Dead Redemption 2, Skyrim, Fallout New Vegas ve Cyberpunk 2077 gibi oyunların da izometrik açılarını paylaştı.
 
İzometrik bakış açısıyla GTA 5
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler