Grand Theft Auto V 75 Milyon Adet Dağıtıldı

08.02.2017 01:47 Gazali Çetinkaya

 
   Bugün, 2K Games'in yanı sıra Rockstar Games'i de bünyesinde barındıran Take-Two finansal çeyrek raporlarını paylaştı ve şirketin CEO'su Strauss Zelnick Grand Theft Auto V'in dağıtım miktarı hakkında bir güncelleme yaptı. 
 
   Zelnick'in açıklamasına göre Grand Theft Auto V "beklenenden daha iyi" bir performans sergileyerek dünya genelinde tüm platformlarda toplam 75 milyon adet dağıtıldı. 
 
   Zelnick ayrıca NPD verilerine göre de Grand Theft Auto V'in tüm platformlar üzerinde 2016'nın en çok satan 6. oyunu olduğuna ekledi. 
 
   Take-Two, geçtiğimiz kasım ayında Grand Theft Auto V'in 70 milyon dağıtıldığını açıklamıştı, şimdi ise bu sayı 75 milyona yükselmiş durumda. Bu da demek oluyor ki oyun sadece tatil sezonunda 5 milyon adet dağıtıldı.
 
   Grand Theft Auto V şu anda PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 ve PS3 üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 34 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler