Gravity'i Andıran Adr1ft Tek Oturuşta Bitirebileceğiniz Bir Oyun Olacak

05.03.2015 00:02 Samet Konuksal


    Eski Microsoft çalışanı Adam Orth önderliğinde geliştirilen Adr1ft, The Game Awards'ta duyurulduğunda akıllara Gravity filmini getirmişti. O günden bugüne çok fazla haberini alamadığımız oyunla ilgili yeni açıklamalar yapıldı.
 
    Game Informer'a konuşan Adam Orth, "Adr1ft'i oyun piyasasında sığdırabileceğimiz bir nokta yok. 20-30 dolarlık fiyat etiketine sahip olan, dört saatlik bir deneyim olacak. Adr1ft'i bir oturuşta bitirebilirsiniz ancak elinizdeki ürünün kalite değeri gerçekten çok üst seviyede olacak." sözlerini söyledi.
 
    Birinci kişinin bakış açısından oynayacağımız Adr1ft'te uzay istasyonu yok edilmiş, hafızası kaybolan bir astronotu canlandıracağız. Oksijenin yavaş yavaş tükendiği yapımda uzayın derinliklerinden kurtulmak için mücadele vereceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Adr1ft Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 505 Games Dağıtıcısı: 505 Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler