Green Hell'in Yeni Güncellemesi Yayınlandı, Co-Op Desteği Bir Sonraki Güncelleme ile Gelecek

28.12.2019 23:28 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Creepy Jar'ın yaptığı hikayeli hayatta kalma oyunu Green Hell'e geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme geldi. Amazon ormanlarında hayatta kalmaya çalıştığınız The Expanded Shelters isimli bir güncelleme geldi.
 
Bu yeni güncelleme ile birlikte yaptığınız sığınaklara; yeni merdivenler, yeni kapılar, yeni çatılar ve yeni duvarlar ekleyebilirsiniz. Ayrıca artık Muz ve Palmiye yapraklarından yaptığınız çatıların üzerinde yürümenize oyun izin vermiyor. 
 
Bu yeni güncelleme dışında asıl sevindirici haber ise oyuna bir sonraki güncellemede co-op modunun gelecek olması. Oyun gerek metacritic puanları, gerek oyuncuların geri dönüşü düşünüldüğünde kaliteli bir yapım gibi duruyor. Eğer oyunu denemek isterseniz şu anda Steam üzerinde %20'lik bir indirim ile 32,00 TL'ye satılıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Green Hell Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Creepy Jar Dağıtıcısı: Creepy Jar Tür: Survival Çıkış Tarihi: 5 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler