Guacamelee! 2 Switch için 10 Aralık'ta, Xbox One için Ocak 2019'da Çıkacak

28.11.2018 18:18 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici DrinkBox Studios, Guacamelee! 2 Switch versiyonunun 10 Aralık'ta, Xbox One versiyonunun Ocak 2019'da çıkış yapacağını duyurdu. Switch versiyonu için ön siparişler Nintendo eShop üzerinde başladı ve %10 indirim sunuluyor. Guacamelee! Super Turbo Championship Edition sahiplerine ise %30 indirim sunuluyor.

Ek olarak, Guacamelee! 2'nin ilk indirilebilir içerik paketi PlayStation 4 ve PC için çıktı. “Tree Enimigos” adlı indirilebilir içerik paketinin fiyatı $2.99 / €2.49 ve El Muneco, Uay Pek, Jaguar Javier'i oynanabilir karakter olarak ekliyor.

İkinci indirilebilir içerik paketi “Proving Grounds” Aralık'ta $3.99 / €3.49 fiyattan çıkacak. Flame Face, Chamoya, Coscorrona, Ramirez, Uay Coco ve iki diğer (gizli) oynanabilir karakterin kilidini açabileceğiniz 15 eşsiz meydan okuma içerecek.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guacamelee! 2 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Drinkbox Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler