Güncel PS3 Firmware'ini de Kırdılar !

15.11.2010 15:47 Levent Polater

ps3slim2
    Playstation 3'ün kırılmasını sağlayan PS Jailbreak'in Sony'nin çıkardığı 3.42 ve 3.50 firmware'leri sayesinde daha ileriki aşamalara geçemeyeceği sanılıyordu. Ancak hackerlardan Sony'ye tokat gibi cevap geldi.
 
    PS Jailbreak için çıkarılan yeni güncelleme cihazın 3.42 ve 3.50 firmware'lerinde de çalışmasını sağlıyor, böylece yeni oyunların da oynanmasına yol açılıyor. Sony, başta Medal of Honor olmak üzere belli başlı oyunlara 3.50 güncellemesini zorunlu hale getirerek farklı önlem çabaları içerisine girmişti. Bu haber ile artık bunun hiç bir önemi kalmıyor.
 
    PS Jailbreak, PS3'e takılan bir USB cihaz ve PS3 Blu-ray disklerinden alınan 'backup' oyunları çalıştırmaya yarıyor. Yıllardır kırılamayan Playstation 3 kulvarını da böylelikle korsan oyunculuğa yönlendiriyor.
 
    Düzeltme: PS Jailbreak halen 3.42 ve 3.50 firmware'lerinde çalışmıyor, yeni güncelleme sadece bu firmware'e sahip Playstation 3'ler için downgrade özelliği getiriyor. Yani 3.42 ve 3.50 firmware isteyen yeni oyunlar halen çalışmıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler