HBO Max, Harley Quinn Animasyonuna Henüz 3. Sezon Onayını Vermemiş

17.08.2020 12:56 Özgür Eroğlu

 
Son dönemdeki popülerliği ile birlikte DC'nin en önemli karakterlerinden biri olan Harley Quinn'in animasyon dizisi 2019 yılında başlamıştı ve gayet olumlu yorumlar almıştı. 
 
Son dönemim başarılı animasyonlarından biri olarak gösterilen Harley Quinn animasyonu şu anda iki sezona sahip. Ancak hala üçüncü sezon için bir onay vermemiş HBO Max. Eğer bir sorun çıkmadıysa büyük ihtimalle onay verecektir elbette. Hatta 22 Ağustos'ta düzenlenecek olan DC FanDome etkinliğinde düzenlenen panelde duyurulabilir. Harley Quinn paneli 23 Ağustos'ta Türkiye saati ile 06:15'te başlayacak.
 
Dizinin şu anda iki sezonu bulunuyor. Dizinin seslendirme kadrosunda Kaley Cuoco, Lake Bell, Alan Tudyk, Ron Funches, Tony Hale, Matt Oberg ve Jason Alexander bulunuyor. yaratıcılığını ise Justin Halpern, Dean Lorey ve Patrick Schumacker yapıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler