H.P. Lovecraft Mitolojisini Baz Alan Oyun "Sea Salt" Bugün Çıktı

17.10.2019 16:59 Özgür Eroğlu


YCJY Games’in geliştiriciliğini ve yayıncılığını yaptığı, H.P. Lovecraft mitolojisini baz alan Sea Salt bugün çıktı. Geçen yıl Kickstarter projesinde olan oyun bugün itibariyle erişilebilir durumda ve oyunun çıkış fragmanı paylaşıldı.

Sadece PC için geliştirilen oyuna Steam ve GOG.com üzerinden erişebilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını, sistem gereksinimlerini ve bahsi geçen çıkış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Oyunun Tanıtım Yazısı:

Sea Salt, aksiyon strateji karışımı oyundur. Eski bir tanrıyı oynadığınız oyunda, insanların topraklarını mahvetmek için akıl almaz şeyler çağırıyorsunuz. Çeşitli fedakarlıklarda bulunmanız gerekiyor ve insanlık size borçlu olduğu şeyi reddettiği için cezalandırılacak.

Denizden doğan bir orduyla birlikte size meydan okumaya cesaret eden dini figürlerden ve yolunuza çıkan diğer kişilerden intikam alacaksınız.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea Salt Platformlar: PC Geliştirici: YCJY Games Dağıtıcısı: YCJY Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 15 Dk önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 28 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 30 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler