Hack and Slash Aksiyon Oyunu Superfuse Ocak'ta Geliyor

18.11.2022 11:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Raw Fury ve geliştirici Stitch Heads Entertainment tarafından oyunculara sunulacak olan hack-and-slash aksiyon rol yapma oyunu Superfuse, Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak 31 Ocak 2023'te çıkış yapacak. Çizgi romandan ilham alan bu yeni aksiyon RYO'sunda bir uzaylı tehdidi ile karşı karşıya kalacağız ve bunu ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapacağız.
 
İzometrik hack and slash aksiyon oyunu
 
 
 
İzometrik kamera bakış açısına sahip bu oyun içerisinde hack and slash, aksiyon ve rol yapma öğeleri yer alacak. Oyunu biz oyunculara olarak tek oyunculu veya eşli olarak oynayabileceğiz. Oyunda güçlerimizi kendi oyun tarzımıza göre ayarlayabilecek ve yüksek hızlı aksiyona giriş yapabileceğiz.
 
Oyun tek başımıza ilerleyebileceğimiz gibi üç arkadaşımızı da yanımıza alabileceğiz. Oyun içerisinde mevcut karakterimiz ile beraber karşımıza çıkan düşmanlara menzilli veya yakın dövüş saldırıları uygulayabileceğiz. İki farklı sınıfın yer alacağı Superfuse oyununda bir de yeteneklerimizi geliştirebileceğimiz ve yeni özelliklerin kilitlerini açabileceğimiz teknoloji ağacı bulunacak.
 
- Steam sayfası
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler