Halo 5'in Yapım Süreci Tamamlandı

07.10.2015 17:13 Ersin Kılıç


     Xbox One sahiplerinin büyük bir merakla beklediği Halo 5 için artık geri sayım başladı. Microsoft bugün yaptığı açıklama ile oyunun Gold statüsüne ulaştığını yani yapımının tamamlandığını duyurdu.
 
     Üç yıldır geliştirilen oyunun tamamlandığını için mutlu olduklarını dile getiren yapım ekibi artık sözün oyunun fanlarında olduğunu da belirtmiş. Multiplayer modları dışında farklı karakterlerin gözünden göreceğimiz hikayesiyle de merak uyandıran oyunun rafları süsleme tarihi ise 27 Ekim.
 
     Oyunun çıkışından sonra yeni içerik ve haritaların geleceği de açıklandı. Belirtilenlere göre oyunun çıkışından sonra 18 multiplayer haritası daha oyuna bedava olarak gelecek. Ayrıca oyunu dijital olarak satın alan oyuncular için önümüzdeki hafta ön yükleme de açılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler