Halo Infinite Xbox ile PC Arasında Cross-Play ve Cross-Progression Desteği Sunacak

29.04.2021 16:48 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries, Halo Infinite'ten yeni bilgiler paylaştı.
 
Oyun Xbox konsolları ile PC arasında cross-play ve cross-progression desteği sunacak. Bu sayede iki platformun oyuncuları beraber oynayabilecek ve ilerlemelerini ve özelleştirmelerini diğer platforma aktarabilecek. 
 
Oyun PC'de birinci sınıf bir deneyim sunmayı hedefliyor. Ultra geniş ve süper ultra geniş desteğine, üçlü tuş atama seçeneğine ve çok çeşitli gelişmiş grafik seçeneklerine sahip olacak.
  
Halo Infinite bu sonbaharda Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam, Microsoft Store) için çıkacak. Çok oyunculu mod oynaması ücretsiz olarak piyasaya sunulacak. Hikaye modu ise ilk günden konsol ve PC için Xbox Game Pass'e dahil olacak.
 
Microsoft ve 343 Industries ayrıca Halo: The Master Chief Collection'ın PC'de 10 milyondan fazla oynandığını açıkladı. Bu sayıya Steam ve Xbox Game Pass PC ile oynayanlar dahil ve belirtilene göre bu oyuncuların çoğu seri ile yeni tanışmış. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler