Halo: Reach Aksiyon Figürleri Nasıl Yapılıyor?

Figürler özenli bir çalışmanın eseri..
29.08.2011 11:46 Ersin Kılıç


     Halo serisi için Microsoft'un özel olarak gerçekleştirdiği Halo Fest'te Combat Anniversary dışında Halo 4 için de yeni bilgiler yayınlanmıştı. Bu etkinliğin en ilginç videolarından birisi ise Halo aksiyon figürleri için geldi.
 
     Etkinlikte Halo: Reach aksiyon figürlerinin nasıl yapıldığına dair bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu videoda figürleri yapanların öncelikle model oluşturduklarını, daha sonra bu modeli en ufak ayrıntısına kadar hayata geçirdiklerini görüyoruz. Son işlemler ise boyama ve birleştirme olmuş. Videodan gördüğümüz kadarıyla figür yapmak bir hayli uğraş ve özen gerektiren bir iş.
 
     Halo: Reach'in aksiyon figürlerini yapan McFarlane firmasının 343 Industries ile ortaklaşa hazırladıkları bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=3104]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ASTRO BOT'un Ön Sipariş Bonusları Belli Oldu 6 Dk önce YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Grup Aşaması Tamamlandı! 1 Saat önce FIFA'ya Rakip Ücretsiz Futbol Oyunu UFL: NewGamePlus (Video) 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 3. Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce Türkçe Dil Destekli Five Night at Freddy’s: Into the Pit Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler