Halo: Reach betası ODST Satışlarını Canlandıracak

26.04.2010 09:43 Alkan Adakaner

 
 
     Halo 3 gibi yine çok yüksek satış rakamlarına ulaşması beklenen Halo: Reach'in beta testlerine katılmak için Halo: ODST'yi satın almak zorundayız. Sırf betaya katılmak için bile ODST'yi satın alanların olduğu biliniyor. Bu da doğal olarak ODST satışlarına olumlu yansıyacak, en azından Microsoft'un beklentisi bu yönde.
 
     Microsoft’tan Stephen McGill de yaptığı açıklamayla oyunun satışlarından beklentilerini şu sözlerle beklentilerini dile getirdi.
 
      "Doğal olarak, halka açık beta testleri yaklaştıkça Halo: ODST'ye olan talep artacak. Halo oyuncu kitlemizden bir çok kişinin oyuna sahip olduğunu ve hevesle 3 Mayıs'ı beklediğini biliyoruz, ama aynı zamanda Halo 3: ODST'yi denemeyen Halo dünyasını bilen ve seven binlerce hayran da var."
 
      Halo: ODST için yapılan fiyat indiriminin de satışların artmasında etkili olacağını düşünen Mcgill, Microsoft'un cazip teklifler sunacağını söylüyor.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler