Halo: Reach İlk Gün İngiltere'de 330.000 Sattı

16.09.2010 16:42 Alkan Adakaner


 
     Microsoft, Halo: Reach'in 2010 yılının en büyük oyunu olacağını söylerken oyuncuların bu seriye ne kadar bağlı olduklarını çok iyi biliyordu. Bu güne kadar seri dünya çapında 34 milyon adete ulaşarak büyük bir başarı elde etti.
 
     Halo: Reach ile bu büyük ilgi devam ediyor. İlk gün 200 milyon dolarlık satış gerçekleştiren serinin yeni oyununa İngiltere'de de büyük ilgi var. Reach, bu ülkede ilk gün 330.000 adet satmayı başardı. Haziran itibariyle serinin ülkede 3,674,840 adet satarak 109,068,532 Sterlin gelir getirmişti.
 
     Başarılı senaryo modunun yanı sıra multiplayer özelliği ile de büyük ilgi gören Halo serisinin yaratıcısı Bungie'nin seriyi bırakmasından sonra Microsoft, Halo'yu devam ettirmesi için yeni bir stüdyo kurmuştu. Sonraki Halo oyunu da bu stüdyodan gelecek.
 
      Oldukça yüksek inceleme notlarından sonra serinin satışlarının aynı hızla devam etmesi bekleniyor. Bakalım Reach, Halo 3 gibi 10 milyon adet satabilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 1 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 3 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 4 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 5 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler