Halo Reach'den İlk Ekran Görüntüleri ve Bilgiler !

06.11.2009 01:53 Talha Aynacı

Xbox360'ın büyük bir merakla beklenen yapımı Halo Reach için ilk görüntüler kameralı bir cep telefonundan çekilerek internete sızdırılan oyuniçi görüntüler oldu.
 
Tom Morello isimli veya lakaplı şahıs tarafından internete sızdırılan resim ve bilgiler sahte gibi durmuyor.

Image and video hosting by TinyPic
 
Şahsın adını Paint ile yazdığı ekran görüntüleri sahte ise, bunun oldukça "kaliteli" bir sahte haber olduğunu söyleyebiliriz. E3'de duyurulduğunda kesin olarak verilen tek bilgi oyununun çıkış tarihi olan önümüzdeki sonbahar olmasıydı. Eğer uydurulmamış ise, artık yeni bilgilerimiz var !
 
Image and video hosting by TinyPic

Silahlarda dizayn değişikliğinin yaşandığı ve bir hayli detaylandırıldığının görüldüğü ekran görüntüleri sonrası oyun içi ile ilgili olarak şu bilgiler elimize ulaşıyor; Oyuncu bundan sonra takım arkadaşlarının isimlerini ve sağlık durumlarını  ve perklerini kendi ekranından görebilecek.  Bu hali ile Halo, Modern Warfare tarzı bir yaklaşım sunuyor.
 
 
Image and video hosting by TinyPic

Morello'nun iddiasına göre oyun içinde Modern Warfare'da olduğu gibi perkler bulunuyor. Kendisinin şahit olduğu perklerden bazıları ise şunlar ; sprinting, cloaking ve hologram. "Sprinting" perki LB tuşuna basıldığında karakterin daha hızlı koşmasını sağlıyor; "Cloaking" ise sizi belli bir süre görünmez hale getiriyor ancak radarınız bundan etkilendiğinden Xbox Live'da kimse sizi duyamıyor; "Hologram" perki ise sizin sahte bir görüntünüzün oluşmasını sağlıyor. Bu sayede rakibinizi şaşırtabiliyorsunuz.


Image and video hosting by TinyPic

Son gelen bilgi ise oyunda yönlendirilen karakter hakkında. Kol zırhı dizaynına göre yönlendirilen karakter Master Chief değil HALO 3 : ODST'de oynadığımız sınıftan bir Marine. ( Buck ? ) Ve işte geri kalan resimler;
 
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 
Daha fazla detay ve yüksek çözünürlüklü ekran görüntüleri için Bungie'yi bekliyoruz!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler