Halo: Reach'i HDD'ye Yüklemek Daha Avantajlı

19.09.2010 13:30 Levent Polater

 
 
     Xbox 360 sabit diskine oyun yüklemenin bildiğiniz gibi bir çok faydası var. Bunları saymak gerekirse, yükleme süreleri azalıyor, disc'iniz eskimiyor ve daha akıcı bir oyun performansı alabiliyorsunuz. Ancak Halo 3'ü sabit diske yükleyenler o acı tecrübeyi hatırlayacaklardır, oyun nedense sabit diske yüklenince normalden 3-4 kat daha fazla yükleme süresi sunuyordu. Disc'ten yüklemeye özel olarak geliştirilen Halo 3'den sonra gözler doğal olarak Halo: Reach'e çevrildi. Acaba onda da aynı sorun var mıydı? Görünüşe göre Bungie, bu seferki Halo'yu HDD'den oynamaya göre uyarlayabilmeyi başarmış. En iyi performans için oyunu Sabit Disk'e yüklemek en iyi seçim olacaktır.
 
    Sabit disk'te 6.6 GB alan kaplayan oyunun, HDD'ye yüklüyken veya değilken ki yükleme süre istatistikleri de rapor edildi. Elite modelde test edilen bu istatistiklere aşağıdan göz atabilirsiniz:

Sabit Disk'e Yüklüyken: Microsoft Game Studios Logo ekranının görünüp ilk yüklemenin yapılmaya başlama süresi: 10.3 saniye.
Sabit Disk'e Yüklü Değilken: Microsoft Game Studios Logo ekranının görünüp ilk yüklemenin yapılmaya başlama süresi: 12.0 saniye.

Sabit Disk'e Yüklüyken: Görev Açılımı: 8.1 saniye.
Sabit Disk'e Yüklü Değilken: Görev Açılımı: 21.4 saniye.

Sabit Disk'e Yüklüyken: Firefight: 21.6 saniye.
Sabit Disk'e Yüklü Değilken: Firefight: 45.1 saniye.

Sabit Disk'e Yüklüyken: Custom Game Yükleme Süresi: 9.7 saniye.
Sabit Disk'e Yüklü Değilken: Custom Game Yükleme Süresi: 28.7 saniye.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler