Halo: Reach'i Terk Edenler Cezalandırılacak

02.08.2010 14:45 Gökhan Yılmaz

 
     Eğer siz de multiplayer oyunlarda arkanızdan vurulduğunuzda ya da art arda headshot yediğinizde sinirden oyunu terk edenlerdenseniz sizin için kötü bir haberimiz var. Halo: Reach'in yapımcısı Bungie Software, multiplayer oyunları terk eden oyuncular için büyük yaptırımlar uygulayacaklarını açıkladı.
 
     Yapımcı ekip ragequitter, leaver ya da quitter olarak bilinen ve multiplayer oyunlarda çoğu oyuncu tarafından nefret edilen bu oyuncuları tespit edebilmek için büyük çaba sarf ediyor. Bungie'den Brian Jarrard, bu kişilerin aslında hileci olmadıklarını ve o şekilde muamele göstermek istemediklerini fakat yaptıklarının diğer tüm oyuncuları negatif etkilediğinin altını çizdi. Jarrard, uygulayacakları cezaları tam olarak açıklamasa da kendi keyfine göre oyunlardan çıkanları tespit edebilmek için gelişmiş bir yöntem kullanacaklarını söyledi. Bu sayede bağlantı sorunları dolayısıyla oyunlardan düşenler aynı muameleye maruz kalmayacak.
 
     Bu tür davranış sergileyen oyuncuların ne şekilde cezalandırılacağı henüz belli değil fakat bunu alışkanlık haline getirenlere ban, süreli uzaklaştırma ya da terk edenlerin kendi aralarında oynayabilecekleri bir lobi sistemi gibi yöntemler konuşulanlar arasında. Anlaşılan Halo: Reach oynarken sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler