Halo Reach'in Betası Yarın Bitecek

19.05.2010 11:52 Alkan Adakaner


 
     Halo Reach belki 2010 yılının sonunda çıkacak, ama serinin hayranları beta testleri sayesinde meraklarını biraz olsun giderebiliyorlar. Betada bazı konularda şikayetler olsa da oyuncular bunların tam sürümde tamamen ortadan kalkacağını düşünüyor.
 
     Ay başında başlayan beta testlerinin bugün son ereceği daha önce açıklanmıştı, ama Bungie’den Brian Jarrard testlerin yarın bitirileceğini açıkladı. Böylece betayı 1 gün daha oynama şansı yakalayacağız.

     Microsoft'un 2010 yılının en büyük oyunu olacağını söylediği Halo: Reach, Bungie'nin son Halo oyunu olacak. Bundan sonra Halo oyunları Microsoft tarafından kurulan yeni bir ekip tarafından geliştirilecek.

     Bu arada Bungie, Halo: Reach'i piyasaya çıkardıktan sonra bu oyuna desteğini sürdüreceğini daha önce açıklamıştı. Yani yeni haritalar gibi desteklerden mahrum kalmayacağız.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Portal İçin Sistem Güncellemesi Yayınlandı 22 Haziran Eski Halo: Infinite Geliştiricisinden Yeni Proje Geliyor: İşte Fragman 22 Haziran Xbox, Gamescom 2024 Fuarına Katılacağını Açıkladı 22 Haziran Xbox, İptal Edilen Redfall DLC'sini Satın Alanlara İade Yapıyor 22 Haziran GOG, 985 TL'lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor 22 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler