Halo: Reach'in Hikaye Videosu Yayınlandı

29.07.2010 17:17 Ersin Kılıç


 
     Microsoft'un en büyük kozu durumunda olan Halo: Reach'in hikaye modu için mükemmel bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Öncelikle oyunun yayınlanan bu yeni tanıtım videosunun gerek müzikleri gereksede kurgusu ile oldukça etkileyici olduğunu söylemeliyim. Videoda UNSC ve Covenant birlikleri arasındaki savaştan bazı önenmli sahneleri görüyoruz. Özellikle UNSC birliklerinin sahip olduğu Warthog ve Covenant'ların sahip olduğu Banshee araçlarının karşılaştıkları kısım oldukça ilginç gözüküyor.
 
     Bir çok sinematik sahneden oluşan bu tanıtım videosunda, ilk olarak E3 2010 fuarında ortaya çıkan ve serinin hayranlarını bir hayli şaşırtan uzay mücadelelerine de yer verilmiş.
 
     Bildiğiniz gibi Halo: Reach serinin hikayesinin en önemli kısımlarından biri olan Reach baskınına ve Reach'in düşüşüne odaklanacak. İnsanlığın dünyadan sonraki en önemli yerleşim birimi olan Reach'in düşüşünü anlatacak olan Halo: Reach, hikaye olarak üçlemeninde öncesinde geçiyor.
 
     14 Eylül'de Xbox 360 için özel olarak raflardaki yerini alacak olan Halo: Reach'in yayınlanan bu yeni videosuna buradan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler