Halo: Reach'in İlk İnceleme Puanı Oldukça Yüksek

11.09.2010 14:27 Samet Konuksal


 
 
     Çıkışına 3 gün kala Xbox 360 kullanıcılarını her geçen gün daha da heyecanlandıran Halo: Reach'in ilk incelemesi yapıldı.
 
     Amerikan oyun dergisi Game Informer, oyunun Halo 3'den sonra hiç de kötü olmadığını yazarak başlamış. Game Informer, Halo: ODST'de hayal kırıklığı yaşayan Halo hayranlarının, Reach'de aynı duyguyu tatmayacaklarının müjdesini de vermiş.
 
      Halo 3'ü iyi takip ettiği yazılan Halo: Reach için Bungie'yi fenomen haline getirebilecek olan bir yapım denmiş. Ek olarak, oyunun ilk incelemesini yapan Game Informer, Halo: Reach'e 100 üzerinden 95 vermiş.
 
      14 Eylül'de Xbox 360'a özel olarak çıkacak olan Halo: Reach'in inceleme ambargosu ise yarın yani Pazar günü kalkacak. Bakalım Halo: Reach, diğer otoritelerden nasıl puanlar alacak?
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler