Halo: Reach'te 63.Haftanın Fiyaskoları

Görsellik üst seviyede..
05.12.2011 00:53 Ersin Kılıç


     Jack ve Geoff'un muhteşem sunumları ile şenlenen Achievement Hunter kapsamında yayınlanan Fails of the Weak, yani haftanın fiyaskoları programının yeni bölümü yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden ilginç sahneler bizi bekliyor.
 
     Oyunun hatalarının da her zaman olduğu gibi komik sahneleri ortaya çıkardığı bu haftanın videosundaki favorim ise adete bir "Troll" gibi davranan oyuncu oldu. Videonun ilk sahnelerinden birisinde tam suikast yapmak üzereyken takım arkadaşının müdahalesi ile rakibini elinden kaçıran oyuncu hemen takım arkadaşına saldırıyor ve onu öldürüyor. Videonun ağır çekiminde ise müdahaleyi yapan oyuncunun görünmezlik özelliği ile ortadan sıvıştığını ve yanlış oyuncunun bu duruma maruz kaldığını anlıyoruz.
 
     Programın 63. bölümüne aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=3658]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler