Halo: Reach'ten Sıcak Gelişmeler

26.04.2010 17:08 Ersin Kılıç


 
      Üç milyondan fazla oyuncunun katılacağı söylenen ve Halo 3 : ODST satışlarını da tetiklemesine kesin gözüyle bakılan Halo : Reach betası için 35 dakikalık oynanış videosu ortaya çıktı.

      Bungie ayrıca oyunun resmi sitesini de açtı. oyunda kontrol edeceğimiz Noble takımının ismini alan internet sitesinin tam adresi ise welcometonobleteam.com olarak verildi. Oyunun bu resmi sitesinde şu an için herhangi bir içerik bulunmuyor. Sadece orta kısımda 28 Nisan tarihine dikkat çekilmiş.

     Muhtemelen bu tarihte oyun için önemli bir açıklama yapılacak. Ayrıca bu önemli açıklamanın oyunun hikaye moduna ait olabileceği tahmin ediliyor. Oyunun betası için yayınlanan 35 dakikalık oynanış videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 
     Güncelleme : Oyunun resmi sitesinden sonra resmi bir açıklama da geldi ve muhtemelen dikkat çekilen tarih bu açıklama için yapılmış. Bungie yaptığı açıklama ile Halo : Reach'in Live Action projesini duyurdu. Noam Murro'nun yönettiği "Birth of a Spatan" adlı bu filmin gala tarihi ise 27 Nisan olarak belirtildi.     
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler