Harley Quinn Animasyonunun 3. Sezonu 2021'in Sonundan Önce Yayınlanmayacak

02.10.2020 12:38 Özgür Eroğlu

 
 
Son dönemdeki popülerliği ile birlikte DC'nin en önemli karakterlerinden biri olan Harley Quinn'in animasyon dizisi 2019 yılında başlamıştı ve gayet olumlu yorumlar almıştı.

Dizinin şu ana kadar iki sezonu yayınlandı. Ancak üçüncü sezonu da onay aldı. Geçtiğimiz günlerde de dizinin yapımcıları üçüncü sezon için bir röportaja katıldı. Orada sorulan bir soru üzerine yapımcılar, üçüncü sezon için ortalama bir yayın tarihi verdi.
 
Tam yayın tarihi hala belli olmasa da 2021'in sonundan önce üçüncü sezonun yayınlanmayacağını söylediler. yani biraz da ertelenme ile 2022 yılının ilk aylarına sarkacağını söyleyebiliriz sanırım. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler