"Hayır, En İyisi Nintendo'nun 1. Parti Oyunları"

- Bir sorun mu vardı?
20.07.2011 00:23 Levent Polater

 
    Geçtiğimiz hafta Microsoft, "En iyi 1. party oyunlar bizde" diyerek Sony ve Nintendo tarafına gönderme yapmıştı.
 
    Nasıl oluyorsa, Sony veya Nintendo henüz Microsoft'a yanıt vermezken Wedbush'un ele avuca sığmayan ünlü analizcisi Michael Pachter bu konuya değinmiş. Pachter ne mi diyor? Kendileri, Xbox 360'ın değil, Nintendo cephesinin en iyi 1. parti oyunlara sahip olduğunu savunuyor.

    IndustryGamers'a bu konu hakkında açıklama yapan Pachter, bu demeci veren Dennis Durkin hakkında şunları söyledi:
 
    "Dennis harika biri ve Microsoft ailesine sadık olmak için kendisine para ödeniyor. Bana göre Nintendo'nun 1. parti oyunları diğer konsol üreticilerinin oyunlarına oranla çok daha üstün. Bu konuda Sony veya Microsoft'un tartışma yaratacağını bile düşünmüyorum."
 
     "Sony veya Microsoft'un hangisinin daha iyi olduğu konusunda ise, neden herkesin benim görüşüme bu kadar önem verdiğinden emin değilim. Ben de 3 konsol da var, ve Sony'nin God of War, Gran Turismo, Uncharted, Little Big Planet ve yakın geleceğe göz kırpan Twisted Metal gibi oyunlarına bayılıyorum. Microsoft'un ise Halo, Forza, Fable, Alan Wake ve Gears of War oyunlarını seviyorum."
 
    "Bence hangisinin daha iyi olduğunu belirleme konusunda kesin bir bilimsel yol vardır. Ancak buna gerek yok, ikisi de iyi ve insanların farklı zevkleri var." 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler