Hediye: Monster Hunter 3 Çanta, Tişört ve Şapka

20.05.2010 13:05 Erdinç İyikul

 
  İçinizdeki avcıyı ortaya çıkarmanıza fırsat tanıyan Monster Hunter 3, geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini aldı. Şimdi ise bu rpg öğeleri ile süslenmiş online oyuna ait, özel içerikleri kazanma şansını sizlere sunuyoruz.
 
Monster Hunter 3
 
 
  Eğer  şapka, çanta ve tişörtten oluşan bu içeriğe sahip olmak istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey aşağıdaki soruya doğru cevap vermek.  Doğru cevap verenler arasından yapılacak çekiliş sonrasında, ilk 3 kişi şapka, tişört ve çantadan oluşan bu sete, diğer 2 kişi ise Monster Hunter 3 tişörttüne kavuşacak. Cevapları iletisim@bolumsonucanavari.com adresine gönderirken, isminizi ve konu kısmına "Monster Hunter 3" yazmayı da unutmayın!
 
Monster Hunter 3
 
Soru: Monster Hunter 3'ün hikayesinde, köyün başına musallat olan ve oyunun sonunda karşımıza çıkan yaratığın adı nedir ?
 
Yarışmaya katılım süresi dolmuştur. Sonuçlar ilerleyen günlerde bolumsonucanavari.com üzerinden açıklanacaktır.
 
Ufak ipucu: Oyunun video incelemesi cevabı bulmanız konusunda yardımcınız olabilir. :)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 3 Platformlar: Wii Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler