Hellblade: Senua's Sacrifice'ın Satışları Bir Milyona Ulaştı

22.06.2018 16:34 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici Ninja Theory, Hellblade: Senua's Sacrifice'ın PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında toplamda bir milyon adet satışa ulaştığını twitter hesabından duyurdu.
 
   Hellblade: Senua's Sacrifice Steam yaz indirimleri kapsamında 5 Temmuz'a kadar %40 indirimle 29,40 TL fiyattan satışta. 
 

Heavenly Sword, Enslaved'in yapımcılarından: Odyssey to the West ve DmC: Devil May Cry, bir savaşçının mitlere ve çılgınlığa olan acımasız yolculuğu.
 
Viking çağında kalbi kırık bir Kelt savaşçı, gördüğü akıldan çıkmayan önseziler ardından ölü sevgilisinin ruhu için savaşmak adına Viking Cehennemine giden bir göreve çıkıyor.
 
Nörologlar ve ruh hastalığı yaşayan kişilerin katkılarıyla oluşturulan oyun, Hellblade: Senua'nın Kurbanı, seni Senua'nın zihninin melankolik öfkesinin derinlerine çekecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hellblade: Senua’s Sacrifice Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 3 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 5 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler