Hi-Fi Rush, Xbox için büyük bir hit oldu

22.04.2023 15:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Tango Gameworks tarafından geliştirilen ve bu yılın Ocak ayında Bethesda Softworks tarafından yayınlanan ritim tabanlı oyun Hi-Fi Rush için çeşitli yorumlar yapıldı. Xbox Oyun Pazarlama Başkan Yardımcısı Aaron Greenberg, Hi-Fi Rush'ın "kazanması gereken parayı kazanmadığı" yönündeki iddiaların ardından Twitter'da küçük bir açıklama yaptı ve konuya açıklık getirdi.
 
Hi-Fi Rush, Xbox için büyük bir hit oldu
 
 
 
Game Mess Decides podcast'inin son bölümünde Industry Insider'dan Jeff Grubb, Hi-Fi Rush'ın "kazanması gereken parayı kazanmadığını" söyledi. Bu söylem dünya çapında çeşitli tepkilerin ortaya çıkmasına sebep oldu ve bu konuya açıklık getirmek üzere Aaron Greenberg çeşitli açıklamalarda bulundu.
 
Greenberg, Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderide şunları söyledi: "Hi-Fi RUSH, hem bizler hem de oyuncularımız için büyük bir hit oldu. Tango Gameworks ekibinin bu sürpriz oyunla beraber hamle yapması bizi gerçekten de mutlu etti.” 
 
Bethesda'nın belirttiğine göre oyun 1 Mart itibarıyla iki milyon oyuncuya ulaştı. Ayrıca Şubat sonunda oyun yönetmeni John Johanas, oyunun yayınlandıktan yaklaşık bir ay sonra 10.000 Steam kullanıcı incelemesi aldığını söyledi. 
 
Hi-Fi Rush şu anda Xbox Series ve PC için mevcut.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hi-Fi RUSH Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Ritim Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler