Hideo Kojima Başka Bir Korku Oyunu Yapmak İstemiyor

07.02.2017 06:54 Gazali Çetinkaya

 
   Japon video oyun tasarımcısı ve Metal Gear'ın yaratıcısı Hideo Kojima, Konami'den ayrılmadan önce Silent Hills oyunu üzerinde çalışıyordu ancak oyun çok fazla zaman geçmeden iptal edildi. Yayınladıkları P.T demosu ile de oyuncuları etkilemeyi başaran Hideo Kojima öyle görünüyor ki bu türde başka bir oyun yapmayacak. 
 
   Daha öncesinde de, Silent Hills benzeri bir oyun yapmak istemem, açıklamasında bulunan Hideo Kojima, IGN ile yaptığı röportajda başka bir korku oyunu yapmak istememesini bu sefer sebebiyle birlikte belirtti. 
 
"Ben çok kolay korkarım. Aslında, bu Alfred Hitchcock'un yanı sıra Steven Spielberg için de geçerli. Bizim için korkutucu bir şey yapmak kolay, çünkü korkunun ne olduğunu anlıyoruz. Ancak geliştirme sürecinde biz sürekli korkunç durumları hayal ediyoruz ve bu da beraberinde bana kötü rüyaları getiriyor. İşte bu yüzden korku oyunu yapmak istemiyorum."
 
   Hideo Kojima ayrıca kişisel olarak bir kişiyi en etkili korkutma yolunun ona daha önce görmediği veya bilmediği sıra dışı bir şeyi göstermek olduğunu belirtti. 
 
   Hideo Kojima şu anda Sony Interactive Entertainment çatısı altında açık dünya aksiyon türündeki Death Stranding'i geliştiriyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler